Tandartsen

301015-130454-1094

In onze praktijk werken drie tandartsen. U kunt bij hen terecht voor al uw tandheelkundige vragen en/of problemen.

Voor meer online informatie, zie  https://www.allesoverhetgebit.nl/ met informatie over het gebit, van tandartsen voor patiënten. Hier vindt u informatie over de tandartstarieven, behandelingen en het behouden of verkrijgen van een gezond gebit.

Preventie

301015-124819-1071

Bij de (half) jaarlijkse controle wordt u gezien door onze preventie assistentes. Zij controleren uw gegevens, vragen naar uw gezondheid, maken eventueel controle foto’s en verwijderen makkelijk tandsteen. Uiteraard komt de tandarts altijd langs om de gebitscontrole uit te voeren.

Mondhygienist

301015-131004-1101

Uw tandvlees krijgt bij de halfjaarlijkse controle een ‘cijfer’ (PPS-score). Naar aanleiding van deze score is het mogelijk dat u niet gezien wordt door de preventie assistente voor het verwijderen van tandsteen maar door de mondhygienist. De mondhygienist is opgeleid om intensiever tandsteen te kunnen verwijderen. Indien gewenst kan dit ook met verdoving.

Prothetist

knipselprothetist

De prothetist is bij ons aan huis om samen met de tandarts een mooi kunstgebit, gedeeltelijk plaatje of frame te maken. Door deze nauwe samenwerking zijn wij in staat de meest prachtige werkstukken te maken zonder dat u heen en weer hoeft naar het tandtechnisch laboratorium. C2 tandartsen staan voor de beste mondzorg ondersteund door nieuwe technieken en behandelmethoden. Vandaar dat wij vanaf 2020 samenwerken met de Mediaan kliniek uit Heerhugowaard. Zij vervaardigen alle gebitsprotheses digitaal. Voordelen voor de patiënten zijn; een zeer nauwkeurige pasvorm, minder afspraken en minder nazorg. Voor verdere info zie https://www.mediaanclinic.nl/.

Start typing and press Enter to search