De praktijk

De praktijk bevindt zich sinds januari 2018 op het Oudorperplein 21 in Alkmaar. Wij zijn deel van het gezondheidscentrum Oudorp. Er heerst bij ons een open en laagdrempelige sfeer. Iedereen is welkom!

U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Komt u op de fiets naar onze praktijk dan zijn daar ook mooie plekken voor.

Onze praktijk is goed ingericht voor mensen die slecht ter been zijn (rollator of rolstoel).

Op dit moment hebben wij vijf behandelkamers.  Twee tandartsenkamers en drie preventiekamers.  Deze kamers worden ook gebruikt door de mondhygiënist/prothetist. Tevens is er een röntgen kamer voor het maken van grote overzichtsfoto’s (OPT).

Activiteiten / Zorgrekening / Klachten

Buiten onze praktijk hebben wij jaarlijks ook meerdere activiteiten. Deze zijn regionaal van aard, om ons maatschappelijke betrokkenheid in de regio te kenmerken. Nieuwe activiteiten zijn onder het kopje ‘Nieuws’ te vinden.

Open dag

Elk jaar is er een dag gereserveerd die voor ons in het teken van een open dag staat. Alle buurtbewoners, maar ook bezoekers, zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in onze praktijk. Wij beantwoorden dan veel vragen van mensen die langs lopen over: gebitten, gaatjes, poetsen – hoe en wat. Het is een leuke laagdrempelige manier om ons te leren kennen!

Uw zorgrekening

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen.
Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op de rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Contactgegevens Infomedics

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Patient afwezig zonder bericht

Indien de patiënt niet tijdig afmeldt voor een afspraak (meer dan 24 uur van te voren) kan een bedrag in rekening gebracht worden.

Klachten

Heeft u een klacht? Schroom niet om erover te praten. U kunt ons mailen of bellen. Ook kunt u een afspraak maken voor een kosteloos gesprek om uw klacht onder vier ogen met ons te bespreken. Blijf er niet mee zitten maar vertel uw verhaal, zodat we er samen uit kunnen komen.
Mocht een persoonlijk gesprek niet voldoende zijn dan kunt u ook kijken op Allesoverhetgebit.nl of uw vraag daar beantwoord kan worden. Of win telefonisch advies in bij het Tandheelkundig Informatiepunt (0900 202 5012).

Is uw klacht nog niet opgelost dan is tandarts van Kessel aangesloten bij de KNMT-klachtenregeling. Via deze klachtenregeling kan de officiële klachtenprocedure opgestart worden. Kijk op www.knmt.nl. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal dan kosteloos tussen u en ons bemiddelen, met als doel alsnog een oplossing te vinden.

Sponsoring

Ook dit seizoen sponsoren wij weer het C2 jongensteam van Alkmaar.

jongens-c2-alkmaar
knipsel-balie
gezondheidscentrum-2
logo-infomedics

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Start typing and press Enter to search